vissza
2012

Fűzfalabirintus

Erdő! ... A tisztáson pillangók lebegnek a felkelő nap fényében izzó, lassan felszálló párában. Tekergő faágak nyújtóznak a csillámló égbolt felé, fűzfatündérek táncolnak az égen, és a megszentelt tölgyek szellemei egy varázslatos dalt énekelnek.
Fűzfatündér Erdei Birodalmában játékos foglalkozásokkal várunk minden erdeimanó-jelöltet.
Villő útvesztőjében igazi erdészek segítenek a feladatok megoldásában, hogy tiszteletbeli erdőkerülő válhasson belőled!
A Szomorú Fűzfán Fütyülő Rézangyal alatt fűzfapoéták csillogtathatják tudásukat, közben ihletet meríthetnek mesekönyv-írók felolvasásaiból.
Forgács mester tündérműhelyében fajátékokat és eszközöket készíthetsz.
Látogasd meg a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. erdei birodalmát a Radó-szigeten!

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Győr-Moson-Sopron megye nagy részén tevékenykedik. Mi gondoskodunk a Szigetköz, a Hanság, a Rábaköz, a Sokoró állami erdeinek fenntartásáról. Vigyázunk, hogy a ránk bízott erdő se területében, se a rajta álló fák összes mennyiségében ne csökkenjen. Évente több mint másfél millió facsemetét ültetünk, bár ahol lehet, a természetes felújítást segítjük. Értékes és újratermelődő faanyaggal látjuk el mind az ipart, mind a lakosságot, ezzel sok munkahelyet őrzünk meg.
Az erdőkezelés mellet számos érdekes tevékenységet végzünk. Foglalkozunk vadgazdálkodással, fűrészüzemet, lovardát, erdei iskolát üzemeltetünk. Biztonságos fa játszótereket építünk. Parkerdőket, pihenőhelyeket, forrásokat, kilátókat, kultúrtörténeti emlékeket tartunk fenn a megye számos pontján.

Aktuális híreinkről, felhívásainkról honlapunkon, a www.kaeg.hu címen tájékozódhatnak.

Program period: 
Location: 
Start date: 
Szombat, July 6, 2013 - 10:00 to 20:00
Vasárnap, July 7, 2013 - 10:00 to 18:00